Társasházak karbantartása műszaki szempontból
05. 11. 12:32

Társasházak karbantartása műszaki szempontból

Társasházak karbantartása műszaki szempontból!
 

A társasházban lakók alapvető és közös érdeke, hogy az idő múlásával az épület, valamint az épületben található lakások, üzletek műszaki állapota megfelelő legyen, illetve ne romoljon. A társasház műszaki karbantartása, és műszaki állapotának fenntartása mellett tevékenységünk kiterjedhet olyan szolgáltatásokra is, mint pl. az épület-felügyelete, a 24 órás üzemeltetési felügyelet, a készenléti felügyelet, valamint a speciálisabb szolgáltatásokat tekintve az ipari, logisztikai létesítmények felügyelete, ezek tisztatereinek az üzemeltetése, illetve a különféle hálózataik üzemeltetése, karbantartása. Az az elvünk, hogy a társas házakat úgy lehetséges üzemeltetni, hogy a tulajdonosokat anyagilag csak a legkisebb mértékben terheljük, ennek bizonyítékaként megtekinthetik referenciáinkat a weblapunkon, megemlítve a Máltai Szeretetszolgálatot vagy az Anna Hotelt Budapesten, akiknek folyamatos karbantartási felügyeletet biztosítunk.

Hogyan végezzük a műszaki karbantartást?
 
Az esetlegesen jelentkező kisebb elektromos szerelési-javítási munkálatok elvégzését a karbantartó csapatunk hajtja végre az adott társasházban. Gyorsan és szakszerűen orvosoljuk az olyan problémákat, mint pl. egy villanykörte cseréje, egy kaputelefon megjavítása, az épületbiztonsági rendszerek ( pl. kamerák, beléptetők, tűzjelző, elektromos kapuk ) felügyelete, vagy a kis és középfeszültségű kapcsoló-berendezések szerelése, karbantartása. Azonban sokszor tapasztaljuk, hogy a társas házi berendezések nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodások, csak komoly költségek árán, hosszabb várakozási idő után végeztethetőek el.

Biztosíthatjuk önöket, hogy az általános társasház karbantartói feladatokért felelős munkatársaink a meghibásodás bejelentését követően 24 órán belül megkezdik a hiba lokalizálását, feltárását, és annak elhárítását. Értesíthetik a nap bármely szakaszában elérhető felügyeletünket telefonon keresztül, de akár egy email megírásával is.

Ha esetleg a társasházban a szükséges felújítási munkákat kellene elvégezni, akkor ebben is tudunk önöknek segítséget nyújtani, hiszen lakások, épületek felújításával is foglalkozik cégünk. Mivel minden egyes épület rendelkezik egy várható élettartammal, ezért nem mindegy, hogy az épületnek milyen a műszaki állagmegóvása, és karbantartása. A társasházak élettartamának kiterjesztése érdekében a tulajdonosoknak alapvető célja, és érdeke kell, hogy legyen az épület elhanyagolásának a megelőzése, illetve az ebből adódó károk elkerülése.

Vissza