Nyitvatartás H - P: 08:00 - 19:00
Tel: +36-20 9237521, +36-20 3490811
 • lakásfelújítás
  Lakásfelújítás, Karbantartás,
  Szállítás, Családi házak építése
  Szívós Team
További szolgáltatásaink

Legutóbbi cikkek

A családiház építés szakaszai

 A családiház kivitelezését általában három szakaszra bontjuk. Első szakasz a szerkezetkész állapot. Ebbe az alépítmények, a főfalak, a födémek, a nyílásáthidalók és a komplett tető az, ami beletartozik.

A családi házépítés szakaszai

Társasházak karbantartása műszaki szempontból

A társasházban lakók alapvető és közös érdeke, hogy az idő múlásával az épület, valamint az épületben található lakások, üzletek műszaki állapota megfelelő legyen, illetve ne romoljon.

Társasházak karbantartása műszaki szempontból

Hogyan kezdjen neki a családi ház építésnek 2017-ben ?

A tavalyi vagyis a 2016-os esztendőben a családi ház építés fellendülését tapasztalhattuk meg, és további fejlődés prognosztizálható 2017-ben is ezen a területen.

Hogyan kezdjen neki a családi ház építésnek 2017-ben ?
További cikkek

Referenciáink

 • MOM PARK Bevásárlóközpont
 • ÁRKÁD ÜZLETKÖZPONT Bp
 • INTER-EUROPA BANK RT
 • MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLAT
MOM PARK Bevásárlóközpont Budapest 1023 Alkotás u.53. BUTLERS üzlethelyiség teljes (belső felújítása)
MOM PARK Bevásárlóközpont
ÁRKÁD ÜZLETKÖZPONT Bp., XIV., Örs Vezér tere 25. BUTLERS üzlethelyiség teljes (belső felújítása)
ÁRKÁD ÜZLETKÖZPONT Bp
INTER-EUROPA BANK RT(volt Csemege Julius Meinl) Bp. VI., Andrássy u. 19. (belső átalakítása, átépítése, teljes nyílászáró cserével).
INTER-EUROPA BANK RT
MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLAT (folyamatos karbantartás)
MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLAT

Lakásfelújítás, családi ház építés, társasház karbantartás

Cégünk a családi házépítés, lakásfelújítás területén működik, főleg fővállalkozásban. Az építőipari szakmák jelentős részét saját alkalmazottaink, de bizonyos munkálatokat állandó alvállalkozók végzik.

Észrevette már, hogy a környezetében, ismerősei között, esetleg a munkahelyén akadnak, akik olyan könnyedén ugranak bele a lakásfelújítás? Esetleg már megvan a kiválasztott lakás vagy ház és már csak egy lakásfelújításra van szükség, hogy otthon válhasson a kiválasztott ingatlanból. Talán a régi jó lakhelyünk szorul egy kis lakásfelújításra?

Felforgatják az addigi kényelmes életüket, végig csinálják az egész procedúrát és a végére még energiájuk is marad. Hogyan csinálják? Milyen veszélyei vannak, mikor több szakember, esetleg három-, négy szakma munkáját kell összehangolni? Mi lehet a lakásfelújítás titka?

A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és minőségi szinten történjen. Illetve persze a legjobb! Ez a tény nálunk azért is tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat saját szakembereinkkel végezzük.
Akár tisztasági szobafestésről legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott falról, mi segítünk Önnek!

A lakásfelújítás sokak szemében nagy kockázat, mivel félünk a nagy rendetlenségtől piszoktól, és nem utolsó sorban, hogy mennyibe is fog ez kerülni nekünk? Mi arra törekszünk, hogy Ön minél elégedettebb legyen lakásfelújítás munkánkkal. Egy teljes körű felújításnak nagyon sok változata van. Az Ön igényeinek megfelelve végezzük el a munkát!

Bízza ránk a lakásfelújítást! Szakemberei megoldják Ön helyett akár egy villany körte cseréjét is. Budapesten vállaljuk teljes lakásfelújítással járó új rendszerek kialakítását, adott esetekben bontás nélküli vezeték áthúzását. Természetesen ez esetben is csak a villany szerelő munka díját kell önnek megfizetnie, más szakmákat nem lakásfelújítás során a villany szerelés egy olyan terület, amire csak személyes megtekintés, és az Ön igényeihez igazodva lehet árajánlatot adni.

Teljes lakásfelújítás


Egy teljes lakásfelújításhoz nem csak kőműves, burkoló, festő, illetve egyéb szakember szükséges. A munka olyan sokrétű, olyan komoly szervezést igényel, hogy gyakorlott kivitelező szükséges hozzá. A szakipari munkák megszervezése a bontástól a teljes kivitelezésig, a költségek a vállalt szinten tartása, komoly felkészültséget igényel a kivitelezőtől. Mi, olyan tapasztalattal rendelkezünk ezen kivitelezések terén, amely alkalmassá tesz bennünket a munkálatok korrekt, a vállalt határidőre, kiváló minőségben történő befejezésére. A teljes lakásfelújítást mindenki el tudja kezdeni. Mi be is tudjuk fejezni, és magas minőségben átadni a megújult otthonát.

Milyen lakásfelújítási trendeket ajánlunk Önnek?

Mostanában, azok az emberek, akik lakásfelújításba kezdenek gyakran építettnek be a lakásukba fénybeömlő kürtőt! Ezzel nem csak, hogy több fényt tudunk beengedni a lakásunkba, de villanyszámlán is tudunk spórolni.
Lakásfelújítás, családi ház építés, társasház karbantartás

Kérjen ajánlatot még ma! Ha kérdései lennének, akkor hívjon minket bizalommal!
Összes képünk
© 2020 Minden jog fenntartva.