Nyitvatartás H - P: 08:00 - 19:00
Tel: +36-20 9237521, +36-20 3490811

Szolgáltatások

Lakásfelújítás

Lakásfelújítás Budapest, lakásfelújítás árak

A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és minőségi szinten történjen. Illetve persze a legjobb! Ez a tény nálunk azért is tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat saját szakembereinkkel végezzük. 
Akár tisztasági szobafestésről legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott...

Megtekintés

Társasház karbantartás

Épületgépészeti rendszerek üzemeltetése és karbantartása Fűtési rendszerek, hőközpontok Melegvizes és gőzkazánok Hűtési rendszerek, hűtőközpontok Hűtőgépek, hűtőtornyok Szellőztetés, klimatizálás (hűtés, fűtés, nedvesítés, szárítás)
Központi klímaberendezések (> 30.000 m3/h)
Helyiség klímatizálás (fan-coil, split)
Hidegvíz, melegvíz, tűzivíz ellátás, szennyvízelvezetés
Szivattyúk, ventillátorok és azok hajtásai,...

Megtekintés

Családi ház építése, felújítása

Egy családi ház építé, lakásfelújítá rengeteg buktatót rejt magában, azonban gondos felkészüléssel, jó eséllyel eredményesen kivédhetjük ezeket. Persze meglepetések menet közben mindig adódhatnak, de nem mindegy, mekkora ennek a kockázata, és mennyire vagyunk felkészülve rájuk. Következő  tanácsaink segítenek abban, hogy...

Megtekintés

Építőipari Duális Szakképzés

A SZÍVÓS-TEAM Kft. részt vállal a duális szakképzésben jelenleg 10 tanuló folytatja gyakorlati tanulmányit Cégünknél tanulószerződéssel.
Szakmai gyakorlati oktatást végzünk a következő szakmákban:
 
- kőműves
- burkoló
- festő-mázoló-tapétázó
- szárazépítő
- ács
- magasépítő technikus
 

Megtekintés

Építőipari kivitelezés


A Szívós-Team Kft. az építőipar kivitelezés területén folytatja tevékenységét az esetek többségében fővállalkozásban. Az eddigiek során többfélr intézményi és polgári létesítmények kivitelezését végeztük el.

Az általuk végzett beruházások megrendelői  állami intézmények, önkormányzatok, másrészt magánszemélyek, beruházók voltak Az építőipari szakmák jelentős részét saját alkalmazottaink, de bizonyos munkálatokat állandó alvállalkozók végzik.

 A fizikai alkalmazottak között szakmát tekintve a kőműves, épületburkoló, festő, épületasztalos, víz-gáz-fűtésszerelő, villanyszerelő is megtalálható. Szellemi dolgozókat tekintve építész-gépész tervezőkkel lakberendezőkkel valamint felelős műszaki vezetőkkel állunk megrendelőink szolgálatára.
 

Építőipari kivitelezés Budapesten és országosan

Kapcsolatfelvétel